FÁDA civil állatmentés

A szervezet/kezdeményezés célja

Beteg, sérült, utcára kidobott, vagy utcára született kóbor állatok mentését, rehabilitálását, gyógyíttatását végezzük magánszemélyként. Munkánkat adományokból finanszírozzuk és tartjuk fenn.

Célunk a felelős állattartás segítése Dunaújváros és környékén. Fő törekvésünk, hogy minden kutya és macska szerető családhoz kerüljön, illetve az elcsatangolt kedvencek hazajuttatása.


Így lehetsz virtuális gazdi

   Megnézem   

Nem tudsz állatot befogadni?
Nincs időd a mentésekben részt venni?
Nem gond Mi kitaláltuk, hogy veheted ki a részedet és milyen módon támogathatod a számodra legkedvesebb védencünket!
Válaszd ki azt a mentett kutyust vagy cicust akit támogatni szeretnél!
Ha ez meg van jelentkezz nálunk üzenetben.

Mi lesz a feladatod?
Az adott hónapra Te leszel az, aki támogathatod az ellátását, etetését a kiszemeltednek! Ez annyit jelent, hogy 1 hónapig Te leszel a gazdija és megveheted neki a tápot és jutalomfalatot, nyakörvet, pórázt, játékot. Elkísérheted orvoshoz is és a költségeit támogathatod. De ne ijedj meg a felsoroltak közül lehetőségeidhez képest szabadon válogathatsz mivel szeretnél kedveskedni a kiszemeltednek. Egy kisállatnak lehet több virtuális gazdija is, hogy a költségek ne egy embert terheljenek. Nincs meghatározott érték, mindenki annyit ad, amennyit szeretne.
Ha messziről, vidékről az ország más pontjáról szeretnél támogatni mentvényeink közül valakit, a csomagot postai úton is feladhatod vagy elmegyünk érte.

Adó 1%

   Felajánlom   

Hatalmas megtiszteltetés ez most Nekünk és mérhetetlenül hálásak vagyunk a Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány - MME Alapítványnak, hogy közös összefogással, támogatják a munkánkat és segítenek Nekünk is adó 1%-hoz jutni.
Sokan megkerestetek minket, hogy nagyon szívesen adnátok Nekünk az adótok 1%-át. De mint azt Ti is tudjátok, mivel mi civil magánszemélyek vagyunk, nem tudunk 1%-ot gyűjteni! ‼️DE‼️ még is van rá mód.
Ha minket szeretnél támogatni, mit kell tenned?
1. A Miskolci Második Esély Állatmentő Alapítvány adószámát írd be az adóbevallásodra!
2. Fotózd le a beküldött felajánlásodat (hogy valóban jó adószámot írtál be, illetve, hogy mekkora összeggel számolhatunk) és ezt kérünk küld el nekünk privát üzenetbe!
Ezt a miskolci lányok kérik, hogy pontosan el tudják majd számolni, hogy mennyi pénz jött Nekünk illetve Nekik!
Természetesen semmilyen adatot nem szolgáltatunk ki senkinek! Csak a végelszámoláshoz kell!
Nagyon nagy segítség lenne ez Nekünk, hiszen a befolyt összegből sok mindent meg tudnánk valósítani a telkeken, kutyajátszit tudnánk csinálni a mentetteknek, a kerítést fel tudnánk újítani, a kenneleket renoválni, a cicaházba fűtést csináltatni... lenne mire költeni, amikre most nem jut a mentések és a rendszeres orvosi és egyéb kiadások mellett!
Reméljük sokan mellénk álltok és támogatjátok a munkánkat! Ez most Nektek egy forintba sem kerül, de nekünk nagyon sokat számít!

Számlaszám(ok)

Pataki Tibor, MKB bank

10300002 - 10713324 - 49010018

Kapcsolat

Csenki Viktória

Telefonszám
Lokalizáció
Települések, ahol elérhető
Hirdetés a facebookon
Help Fejér! hirdetés a Facebookon: FÁDA Civil Állatmentők


 Hibát találtál vagy többet tudsz? Jelezd nekünk!


 A Help Fejér! küldetéséről itt olvashatsz.

Koronavírus kormányzati információk banner

Vakcinainformációk banner

Fejér Megyei Értéktár banner