Jelentkezés az online szaknévsorba (Help Fejér! Piac)

Jótett helyébe jót várj!

Jótett helyébe jót várj!

A koronavírus járvány okozta nehézségek miatt kezdetekben teljesen ingyenes volt a hirdetésfeladás nálunk. Ez nem változott, mi továbbra is önkéntesen végezzük a munkánkat. Ám egyfelől a tapasztalataink azt mutatják, hogy az emberek többsége hálából szeretne valamit adni cserébe, másfelől joggal remélhetjük, hogy a járvány lecsengésével, az "újranyitással", a gazdaság erősödésével rendeződik sok vállalkozás bizonytalanná vált helyzete. Mindezek alapján született a gondolat, hogy a honlap adatbázisában való megjelenést és az ezzel járó facebookos hirdetést egy gesztussal, jótettel lehet "kifizetni". A jótett természetesen nem kötelező, nem elvárás, csak egy lehetőség. Rajtad múlik, hogy amit kapsz a Help Fejértől, viszonzod-e vagy sem.

Két lehetőséged van nálunk a megjelenésre: ingyenesen hirdetsz az alapcsomagban (a jótett/adomány nem kötelező), vagy szeretnél egyedi portrét is hozzá (az adomány kötelező).

1.) Ingyenes hirdetés – az adomány csak opció

Ingyenesen hirdethetsz a honlapunkon és a facebook oldalunkon, de van lehetőséged adományozni is valamely általad választott fejér megyei szervezetnek a hirdetésekért cserébe. (Az adomány ez esetben nem kötelező.)

Variációk a jótettre:

1.  Megosztod valaki más hirdetését a Facebookon, hogy segítsd a vállalkozásának sikerét (az eddigi hirdetők facebook posztjait itt találod),

2.  Támogatsz (természetben/anyagilag/munkával) egy non-profit szervezetet/nemes ügyet, bárkit/bármit, ami a világ hasznára van (Segítsük egymást!),

3.  Új hirdetőt hozol, hogy segítsd a Help Fejér! küldetését (Jelentkezés az online szaknévsorba - Help Fejér! Piac).

2.) Három az egyben csomag portréval – az adomány kötelező

Élhetsz különleges, három az egyben ajánlatunkkal is! Ebben a csomagban a már említett honlapos profil és facebookos hirdetésed mellett egyedi portré készül. A portré különleges műfaj, amelynek keretében különleges cikk születik rólad, „A szakEmber” főcímmel. A portréhoz egy személyes interjút vesz fel veled Méhes Mónika szerkesztő. Itt megtekinthetsz egy kész példát: Dr. Sallai Péter – A szakEmber | Portré
Ez a csomag már fizetős, ára minimum 20.000 (húszezer) forint, amelyet adomány formájában kell eljuttatnod az általad támogatni kívánt szervezet részére, és a kifizetést a már veled egyeztetett cikk közlése előtt igazolnod kell. A 20.000 forint alsó határ, ha többet kívánsz adakozni, természetesen megteheted! Mindenki boldogabb lesz! ;) Fontos, hogy az összeget közvetlenül a célszervezethez juttasd el, szerkesztőségünk pénzt semmilyen formában nem kezel.

Kinek lehet adományozni?

Az általad támogatni kívánt szervezetnek az alábbi három feltételnek kell megfelelnie:

  1. Fejér megyei legyen.
  2. Nem lehet politikai formáció a támogatott.
  3. Nem lehet a saját, vagy családtagod által létrehozott szervezet.
A hirdetésfeladás menete

Hirdetésedet a fentiek alapján három lépésben adhatod fel:

1. lépés:  Regisztráció 
2. lépés:  Szakmai tartalom beküldése 
3. lépés:  Honlapos profilod és facebookos hirdetésed megjelenését követően a hirdetés "kifizetése" avagy a "jótett" választása: ebben a lépésben döntheted el, szeretnél-e Te is segíteni másokon az ajándék profilért és hirdetésért cserébe. Ez csak egy lehetőség. Nem kötelező! Amennyiben portrét tartalmazó különleges ajánlatunkat kéred, azt feltétlenül jelezd a szakmai tartalom beküldése során! Ez esetben az interjú időpontjáról és helyszínéről egyeztetnünk kell.

A regisztráció során megadott adatokat a felhasználók nem látják, csak a vállalkozásod beazonosításhoz és a veled való kommunikációhoz van rá a szerkesztőségünknek szüksége. A hirdetési anyagodat (szakmai tartalmat) a regisztrációt követően tudod beküldeni, miután megkaptad a szükséges hozzáférési engedélyt az új profil létrehozásához. A megjelenés szerkesztőségi jóváhagyáshoz kötött, és némi utómunkálattal jár (szerkesztés, stilizálás, ha szükséges, képméretezés, javítás, stb.). A beérkezett anyagodból tehát a honlap adatbázisában egyedi profil, a Help Fejér! Facebook oldalán pedig hirdetés készül. 
A honlapot és Facebook oldalt önkéntes munkában, főállásunk mellett fejlesztjük, a feldolgozás időt vesz igénybe, ezért szíves megértésedet és türelmedet kérjük. Amint elkészült a profilod, és a hirdetésed, e-mailben értesítünk.

Készen állsz? Akkor hajrá, küldd be az anyagod!


 Hibát találtál vagy többet tudsz? Jelezd nekünk!


 A Help Fejér! küldetéséről itt olvashatsz.

Koronavírus kormányzati információk banner

Vakcinainformációk banner

Fejér Megyei Értéktár banner