Regisztráció a kedvezményezettek listájába való felvételi kérelemhez (Segítsük egymást! menüpont)

A regisztráció során megadott adatokat a felhasználók nem látják, csak az általad képviselt szervezet/kezdeményezés beazonosításhoz és a veled való kommunikációhoz van rá a szerkesztőségünknek szüksége. A hirdetési anyagodat (szakmai tartalmat) a regisztrációt követően tudod beküldeni, miután megkaptad a szükséges hozzáférési engedélyt az új profil létrehozásához. A megjelenés szerkesztőségi jóváhagyáshoz kötött, és némi utómunkálattal jár (szerkesztés, stilizálás, ha szükséges, képméretezés, javítás, stb.). A beérkezett anyagodból tehát a honlap adatbázisában az általad képviselt szervezet/kezdeményezés számára egyedi profil, a Help Fejér! Facebook oldalán pedig hirdetés készül. 
A honlapot és Facebook oldalt önkéntes munkában, főállásunk mellett fejlesztjük, a feldolgozás időt vesz igénybe, ezért szíves megértésedet és türelmedet kérjük. Amint elkészült a profilod, és a hirdetésed, e-mailben értesítünk.

A SZERVEZET/KEZDEMÉNYEZÉS ADATAI

Ez a név szerepel majd a kedvezményezettek listájában. A szervezet/kezdeményezés hétköznapi gyakorlatban használt nevét írd ide, pl. "Bátor Tábor", "Bohócdoktorok".
Ide a teljes kifejezést írd, ha bővebb, vagy az előzőtől eltér. Az előző példáknál maradva a "Bátor Tábort" a "Bátor Tábor Alapítvány", a "Bohócdoktorok" szolgálatot pedig a "Mátrix Közhasznú Alapítvány" önkéntesei működtetik.
Ha a hivatalos név azonos a megjeleníteni kívánttal, pipáld be ezt az opciót:

KAPCSOLATTARTÓ ADATAI

Pl. Gipsz Jakab, az alapítvány elnöke
Ez akkor érdekes, ha az egyik beosztott tartja a kapcsolatot a szerkesztőségel. (Pl. "Kis Gizella, asszisztens") Ha a kapcsolattartó megegyezik a szervezet/kezdeményezés vezetőjével, pipáld be az alábbi opciót:
Telefonon csak kivételes esetben hívunk, leginkább írásban tartjuk a kapcsolatot. Ide csak számokat írj ország- és körzethívóval együtt, pl.: 36301237654
Valós és pontos e-mail címet írj! A profil létrehozásához való jogosultságot, és minden további értesítést az itt megadott címedre küldjük el neked. 

 Hibát találtál vagy többet tudsz? Jelezd nekünk!


 A Help Fejér! küldetéséről itt olvashatsz.

Koronavírus kormányzati információk banner

Vakcinainformációk banner

Fejér Megyei Értéktár banner