Regisztráció az online szaknévsorba való hirdetésfeladáshoz (Help Fejér! Piac)

A CÉG ADATAI

Ezzel a névvel szerepelsz majd a szaknévsorban, és ezt használjuk a hirdetésed elkészítésekor is. A vállalkozásod hétköznapi gyakorlatban használt nevét írd ide, pl. "Hideg huzat Klíma", "Pirospaprika Zöldséges", "Tóth László villanyszerelő" stb. 
Ide a teljes kifejezést írd, ha bővebb, vagy az előzőtől eltér. Az előző példáknál maradva pl. "Hideg huzat Klíma BT.", "Pirospaprika Zöldség Kft.", "Tóth László villanyszerelő egyéni vállalkozó", stb. Ha azonos az előzővel, pipáld be ezt az opciót:

A KAPCSOLATTARTÓ ADATAI

Ez akkor érdekes, ha a "cégnév" és a vezetőjének neve nem azonos, pl. Pl. "Gipsz Jakab" ügyvezetője a "Pirospaprika Zöldséges Kft-nek". Ha azonban a cég megjeleníteni kívánt neve megegyezik a vállalkozó nevével, pl. "Tóth László villanyszerelő", akkor pipáld be az alábbi opciót:
Ez akkor érdekes, ha az egyik beosztott tartja a kapcsolatot a szerkesztőségel. (Pl. "Kis Gizella, asszisztens") Ha a kapcsolattartó megegyezik a vállalkozás vezetőjével, pipáld be az alábbi opciót:
Telefonon csak kivételes esetben hívunk, leginkább írásban tartjuk a kapcsolatot. Ide csak számokat írj ország- és körzethívóval együtt, pl.: 36301237654
Valós és pontos e-mail címet írj! A profilod létrehozásához való jogosultságot, és minden további értesítést az itt megadott címedre küldjük el neked. 

 Hibát találtál vagy többet tudsz? Jelezd nekünk!


 A Help Fejér! küldetéséről itt olvashatsz.

Koronavírus kormányzati információk banner

Vakcinainformációk banner

Fejér Megyei Értéktár banner